STATISK ELEKTRISITET

STATISK ELEKTRISITET

STATISK ELEKTRISITET

Innen industrien kan statisk elektrisitet føre til maskinstopp, komponenter som fester seg til hverandre og  defekter i produktene som gjør at du kaster bort tid og penger. Materialene blir stadig tynnere og mer sensitive, mens prosessene går stadig fortere og bli mer veltrimmet. Ettersom prosessene går fortere oppstår flere elektriske ladninger, og mer materiale står potensielt i fare om et problem oppstår. Å sikre en problemfri prosess er viktig for å garantere kvalitetsprodukter til dine kunder. Våre maskiner fra markedsledende Simco-Ion løser en rekke problemer i form av statisk nøytralisiering eller tilførsel, samt overflaterengjøring. Våre produkter er ideelle for blant annet folieekstrudering, thermoforming, laminering, sprøytestøping, in-mould labelling (IML) og blowmoulding.

Å opprettholde produktkvalitet er viktigere enn noen sinne. Kvalitetskontroll bidrar til høy produktivitet på bunnlinjen. Ikke la støv, avfall eller statisk elektrisitet hindre deg i å levere produkter og innpakning av høy kvalitet til dine kunder.

Simco-ion-logo

Statisk nøytralisering Produkter

STATISK NØYTRALISERING
Fra fullstendige systemer til det mer spesifikke leverer vi produkter som sikrer høy ytelse og effektivitet i din produksjonsprosess. Statisk elektrisitet kan skape problemer i form av støv og skitt på materialer og deler i produksjonsprosess, eller ukomfortable sjokk for personalet. Med våre produkter kan dette unngås.

LES MER

Statisk tilførsel Produkter

STATISK OPPLADNING
Tilføring av statisk opplading brukes til å midlertidig feste eller binde sammen materialer, eller for å forsikre at materialene holder seg til produksjonslinjen i prosessen. Våre produkter er designet for god ytelse og sikrer trygg binding av høy kvalitet. Produktene passer godt til IML, laminering og hefting.

LES MER

RENGJØRING AV OVERFLATER
En av de største barrierene for å oppnå høy kvalitet er forurensning. Støv og andre organiske materialer er alltid tilstede i luften og på overflater. Om denne forurensingen lander på materialet før produksjon vil det være ødelagt gjennom produksjonsprosessen. Forurensning av materialet kan utgjøre en trussel for kvaliteten til sluttproduktet.

LES MER

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no