STATISK ELEKTRISITET:
STATISK NØYTRALISERING

STATISK ELEKTRISITET:
STATISK NØYTRALISERING

STATISK NØYTRALISERING

Fra fullstendige systemer til spesifikke produkter leverer vi det du trenger for å sikre høy ytelse og effektivitet i din produksjonsprosess. Vi leverer avioniseringsstaver i en mengde forskjellige lengder og tre forskjellige typer basert på fart og avstand til produksjonen. Våre produkter er designet for å gi enkel montering og passe enhver maskin. Fordi motsetninger tiltrekker hverandre vil ethvert statisk ladet produkt som passerer avioniseringspunktene tiltrekke motsatt polariserte ioner til ladingen er nøytralisert.

STRØMFORSYNING

Våre strømforsyningsenheter er hjertet i avioniseringsprosessen. De skaper den høyspente elektrisiteten som gjør ionisering mulig, samtidig som de opprettholder og prosesserer komplett statisk kontroll. Alle produkter leveres med indikator for overspenning eller feil.

IONISERENDE VIFTE

Vifter for statisk kontroll er designet for bruk der statisk elektrisitet skaper problemer i form av støv og skitt eller ukomfortable sjokk for personalet. Ioniserende vifter er ideelle for effektivisering av produksjon under industrielle forhold.

IN-LINE IONISERING

In-Line ionisering er designet for å nøytralisere statisk ladning på materialer i pneumatiske transportsystemer. Typisk montert ved inngangen til en oppsamlingsbeholder eller syklon slik at materialet nøytraliseres i det det passerer gjennom maskinen. Strømforsyningen inkluderer kortslutningsdektektering.

DYSER TIL IONISERENDE LUFTPISTOL

Luftdyser er meget effektive for statisk nøytralisering. Dysene produserer en kraftig strøm av ionisert luft for å rengjøre og nøytralisere ladninger på deler av materialer. Statisk nøytraliserende luftdyser gjør det enklere å rengjøre deler og materiale, og samtidig forhindre at delene eller materialet igjen tiltrekker seg skitt og støvpartikler.

MÅLEINSTRUMENTER

Våre måleinstrumenter hjelper deg effektivisere produksjon ved å måle statisk elektrisitet og om produktene har positiv eller negativ ladning. Våre produkter kan kontrollere og regulere ioniseringen under produksjon i kombinasjon med våre avioniseringsstaver. Vi leverer også utstyr for å kontrollere funksjonen av våre Simco-Ion produkter og teste for høyspenning i produktet.

LUFTKNIVER

Våre luftkniver er skreddersydd for å gi overlegen overflaterengjøring eller tørking. Simco-Ions treansvector bruker en patentert teknologi som reduserer støynivå og bruk av komprimert luft, samtidig som de utkonkurrerer andre standard luftkniver. Knivene rengjør og nøytraliser statisk oppladning, for å forhindre maskinstopp og sikre effektiv produksjon.

Magnum Force Statict Control Luftknivsystems bruk av luft reduserer driftskonstnader med opptil 70%. Kombinert med statisk kontroll elementer er Magnum force et kraftfullt verktøy for fjerning av støv og skitt på flate eller formede overflater. Magnum Force er ideell til væskefjerning på grunn av sitt kraftfulle lufttrykk, lave driftskostnader og effektiv bruk.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no