STATISK ELEKTRISITET:
RENGJØRING AV FLATER

STATISK ELEKTRISITET:
RENGJØRING AV FLATER

VAKUUMRENGJØRING (STØVSUGER)

Våre maskiner kombinerer vakuum med statisk nøytralisering og børster for den ultimate rengjøringen. Maskinene kan fjerne partikler på overflaten ned til 20 mikroner i størrelse. Dette optimaliserer rengjøringen og nøytaliserer overflaten i produkjonsprosessen. Fjerning av støv og skitt fra en overflate forbedrer produksjonshastighet og minsker faren for defekter i produktkvaliteten. Produktene installeres enkelt i open web og de fleste narrow web maskiner, som gjør produktene ideelle for enhver bruk.

MEDISINSK RENGJØRING

Med streng regulering av pakking innen medisinsk industri er det viktig å sikre kontroll av forurensning, kvalitet og operatørsikkerhet. Våre produkter gir rask og enkel fjerning av partikkelforurensing fra plastbakker og andre kritiske deler ved hjelp av statisk nøytralisering.

Maskinenes display lar deg enkelt kontrollere rengjøringen, og velge mellom funksjoner som enkelt- eller dobbeltsidig rengjøring, eller bytte mellom UV- og hvitt lys i inspeksjonsprosessen.

OVERFLATERENGJØRING

Brukes blant annet for å rengjøre industriell folie eller papir i forkant av trykk-, belegning- eller lamineringsprosesser. Rengjøring i verdensklasse oppnås med et statisk kontrollert miljø utviklet for å møte de internasjonale ESD standardene. Våre produkter kan redusere defekter i produksjonen med opptil 31%. Vi leverer rengjøringssytemer fra standard til toppmoderne løsninger. Maskinene leveres med enkelt- eller dobbeltsidig rengjøring.

Vi leverer også DCR Hand Roller, en manuelt operert rulle som kan brukes til å rengjøre alle flate overflater for å fjerne alle tørre partikler ned til 1 mikron uten å skrape overflaten.

HJELPEMIDLER

Sentralt i alle Teknek rengjøringsprodukter er Tekneks egne elastomer ruller. Rullene er konstruert for å gi konsekvent rengjøringsevne og produktkvalitet. Kleberuller rengjør elastomer rullene i prosessen. For å rengjøre elastomer rullene mellom bruk leverer vi Tekwipes og Roller Doctor rengjøringssystem. Tekwipes og Roller Doctor produktene er designet for å rengjøre og gi rullene optimal ytelse. Bruk Tekwipes ukentlig, og Roller Doctor månedlig for optimal bruk.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no