NÆRINGSMIDLER: PROSESSANLEGG

NÆRINGSMIDLER: PROSESSANLEGG

PASTEURISERINGSANLEGG

Ved å ta i bruk pasteuriseringsprosessen utviklet av Louis Pasteur i 1876 ødelegges gjærceller og mikroorganismer som kan gi dårlig smak til drikkevarer, og holdbarheten til drikkevarene økes. Pasteuriseringsanleggene og reaksjonstid tilpasses individuelt til den enkelte drikkevare. Alle Kieselmann pasteuriseringsanlegg inkluderer prosesskontroll. Avhengig av behov og krav kan kontrollen bygges i semiautomatisk eller helautomatisk versjon. Det er til en hver tid mulig å integrere anleggende til allerede eksisterende kontroller.

CIP-ANLEGG

CIP-anlegg rengjør prosessanlegg og deler uten å måtte demontere dem. Avhengig av produktet skjer rengjøringen i flere steg med forskjellige vaskemidler (vann/lut/syre). Kieselmanns enheter produseres induviduelt i henhold til dine krav og din prosess. Alle anlegg inkluderer prosesskontroll. Avhengig av behov og krav kan kontrollen bygges i semiautomatisk eller helautomatisk versjon. Det er til en hver tid mulig å integrere anleggene til allerede eksisterende kontroller. For fleksibel bruk er også mobile CIP-anlegg tilgjengelig.

VENTILER

Vi leverer et bredt utvalg av ventiler til flytende produkter innen næringsmiddel, kjemiske og farmasøytisk industri. Ventilene gjør prosessen lakksjefri og sikker. Under kan du lese om noen av variantene vi kan tilby. Ta kontakt med oss for mer informasjon og flere varianter.

Enkelseteventiler fra Kieselmann skiller seg ut med kompakt design. Ventilene er tilgjengelig som hjørne, T- eller change-over modeller.

Dobbeltseteventiler er blant de mest moderne lakksjefri ventiler, utviklet i henhold til EHEDG-kriterier. Ventilene brukes til separering av uforenelige produkter i en automatisert prosess. Dette gir lave kostnader for drift, vedlikehold og reparasjon.

Aseptiske ventiler gir god funksjonalitet kombinert med en problemfri og ergonomisk tilpasset funksjonsevne. Det modulbaserte designet kan leveres i mange forskjellige løsninger, fra enkle manuelt opererte ventiler opp til helautomatisk sammenstillinger for å møte dine krav. Ventilene har  kompromissløs hygienisk design og en teknologisk tilnærming bevist gjennom mange års praksis.

Sommerfuglventiler er en plassbesparende løsning for hygieniske produksjonsanlegg. Kieselmanns ventiler i rustfritt stål sikrer høy kvalitet i dimensjonssatbilitet og overflatebehandling. Ventilene kan leveres med forskjellige tilkoblingsvarianter så vel som med mellomflens.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no