NÆRINGSMIDLER

NÆRINGSMIDLER

DRIKKEVARE- OG NÆRINGSMIDDELINDUSTRIEN

DRIKKEVARE- OG
NÆRINGSMIDDEL-
INDUSTRIEN

Hos Plastmaskiner Thomas Thiis får du alt du trenger til produksjon av drikkevarer og næringsmiddelindustrien. Fra bryggerier til produksjon av fruktjuice og mineralvann har vi det du trenger av fylleanlegg, presser, filter, tanker, fat og ventiler. Vi leverer også produkter for prosesskontroll, laboratorieutstyr og tilsetningsstoffer.

I samarbeid med en rekke anerkjente leverandører kan vi dekke et hvert behov for din produksjon.

Vaskeanlegg og fylleanlegg for flasker og fat

VASKE OG FYLLEANLEGG
Vi leverer anlegg for vasking og fylling av spesialflasker og ølfat fra Gruber. Vi tilbyr også kombinerte vaske- og fyllemaskiner med panel for enkelt bytte mellom vasking og fylling.

LES MER

produkter-filter-patronfilter-platefilter-moduler

FILTRERING
For å fjerne partikler fra væske trengs gode filtere, vi leverer filtrering fra Filtrox som er ideelle for næringsmiddel, framasøytisk og biologisk industri. I valget mellom platefilter, linseformede moduler, filterhus og patronfilter kan vi hjelpe deg med å finne riktig produkt til din bruk.

LES MER

Produkter for pressing, utsteining og vask av frukt og grønnsaker

PRESSER FOR FRUKT OG BÆR
Høykvalitetsprodukter og overlegne løsninger har gjort vår leveradør Kreuzmayr til en av de beste innen maskiner for pressing av frukt og bær. Vi leverer maskiner for alle deler av prosessen.

LES MER

Prosessanlegg Dobbelseteventil fra Kieselmann

PROSESSANLEGG OG VENTILER
Kieselmann utvikler og produserer prosesskomponenter og prosessanlegg for flytende produkter innen næringsmiddel, kjemisk og farmasøytisk industri. Vi leverer et vidt spekter av ventiler, CIP-anlegg og pasteuriseringsanlegg tilpasset din produksjon.

LES MER

Produkter for prosesskontroll av drikkevarer og produksjon. Kvalitetskontroll, mikrofiltrering og karbondioksidsystemer.

PROSESSKONTROLL
Vårt utstyr for prosesskontroll i produksjon av drikkevarer hindrer dårlige produkter i å komme på markedet. Vi tilbyr utstyr for kvalitetskontroll, mikrofiltrering, og karbondioksidsystemer for bryggerier, produksjon av drikkevare, vin, bioetanol og biogass. Våre markedsledende produkter fra Haffmans gir det beste innenmoderne teknologi og spesialtilpassede løsninger for CO₂-utvinning og styring. Produktene leveres av Pentair. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Produkter for bearbeiding av frukt og bær

BEARBEIDING AV FRUKT OG BÆR
Med Inderst som leverandør tilbyr vi produksjonsutstyr av høy kvalitet for bearbeiding av frukt og bær, til produksjon av næringsmidler som drikkevarer, ost og syltetøy. Produktene inkluderer tørkeskap, fruktpresser, varme- og kjøleelementer, pasteurisering, fyllemaskiner og beholdere. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Tanker og beholdere for næringsmiddelindustrien

TANKER OG BEHOLDERE
Vi leverer tanker og beholdere i rustfritt stål fra Rieger. Ved hjelp av konsultasjon kan vi finne produktene som er skreddersydd din produksjon, eller til og med introdusere nye løsninger tilpasset ditt behov. Vi leverer produkter til bryggerier, produksjon av fruktjuice, mineralvann og andre næringsmidler. Blant våre produkter finner du tanker til oppbevaring, fermentering, fylling og blanding, samt mye mer. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Produkter ølfat kegs

ØLFAT
Vi leverer rustfrie fat fra Blefa til øl, vin og mineralvann. Belfa bruker kun deler fra sertifiserte produsenter, og fatene gjennomgår deres kvalitetssjekk før leveranse. På denne måten kan vi garantere at du som kunde får det produktet og den kvaliteten du forventer. Fatene kan tilpasses din merkevare fra fabrikken med etsing, silketrykk, preging, klistremerker eller lignende. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Tilsetningsstoffer Produkter

TILSETNINGSSTOFFER
Vi leverer en rekke tilsetningsstoffer for drikkevareproduksjon. Erbslöh er en internasjonal spesialist og ledende innen forskning, utvikling og produksjon av tilsetningsstoffer. Vi tilbyr en rekke prosessoptimerte løsninger for drikkevareindustrien, slik som tilsetninger for klargjøring, stabilisering, oksidasjonsforebygging og smak. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Labratorieutstyr produkter

LABRATORIEUTSTYR
Vi leverer laboratorieutstyr fra VLB LaboTech som har lang erfaring innen laboratorieutstyr. Dette inkluderer laboratorieutstyr og spesialprodukter for kvalitetssikring innen brygging, malting, drikkevare og spritindustri. Vi tilbyr også forbruksvarer innen kjemisk og teknisk analyse av mikrobiologi. Våre produkter består av Thermometer, Saccarometer, hjelpemidler for aerometri, apparater for analyse av råvarer, utstyr for identifisering av humleforbindelser, utstyr for vannanalyse, utstyr for analyse av mos, vørter og øl, og utstyr for mikrobiologiske laboratorier. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no