NÆRINGSMIDLER: PRESSER

NÆRINGSMIDLER: PRESSER

VASK

Frukt og grønnsaker tømmes i maskinen og vaskes grundig. Et matvennlig plastsamlebånd transporterer dem opp hvor de renses igjen med vann fra dyser, og videre transporteres til en fruktpresse.

FRUKTPRESSE

Fruktpressen passer til forberedelse av mos av kjernefrukt og steinfrukter, såvel som for grønnsaker. Silene av rustfritt stål er enkle å bytte ut for å oppnå forskjellige finhetsgrad. Fruktpressen er bygget for enkel drift og rengjørig. Designet i rustfritt stål gjør fruktpressen optimal for behandling av mat.

UTSTEINING

Maskinene for utsteining separerer steinene eller kjernene fra frukten før behandlingen. Kjernene støtes vekk fra mosen. Våre elektriske utsteiningsmaskiner forenkler jobben når store mengder frukt skal prosesseres. Maskinene brukes for rask og enkel utsteining, og kan også brukes til fermentert masse av fruktsteinene, som behøver rask og skånsom utsteining før fermenteringsprosessen.

PASSERING

Passeringsmaskinen er for å sile fruktmosen. Basert på type frukt kan du velge størrelse på silen. Den spesifikke plasseringen av rotorbladene sentrifugerer frukten mot silen. Fruktkjøttet prsses gjennom åpningene i silen og lander i en beholder.

STASJONÆRE SAMLEBÅNDSPRESSER

Våre presser kombinerer innovativ teknologi og høy ytelse med enkel håndtering. Frukten blir vasket, knust og presset. Mosen blir deretter passert gjennom en justerbar doseringsboks og spredd jevnt på silen, og til slutt fjernet med en skrape.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no