PLASTMASKINER OG TILBEHØR: EKSTRUDERING

PLASTMASKINER OG TILBEHØR: EKSTRUDERING

EKSTRUDERE

Gjennom Battenfeld-Cincinnati tilbyr vi et stort utvalg av maskiner for ekstrudering av rør, profiler, plater, film og granulater. For å lære mer om Battenfeld-Cincinnati sine ekstrudere. Les mer her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

VERKTØY

Formverktøyet til Battenfeld-Cincinnati er utviklet, tilpasset og optimert in-house, uavhengig av om du har behov for single layer eller komplekse multilayer rør, fra de minste rør og profiler opp til en diameter på 2,6 m. Les mer om Battenfeld-Cincinnatis verktøy her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

DOWNSTREAMUTSTYR OG SYSTEMER

En komplett ekstruderingslinje består ikke bare av en ekstruder og verktøy, men også av skreddersydd, optimalisert downstream utstyr for å oppnå prefekt produktkvalitet, ved permanent fokus på reduksjon av ressurser som energi og vann.  Les mer om Battenfeld-Cincinnati sitt Downstreamutstyr og systemer her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTROLL OG AUTOMASJONS SYSTEMER

Et effektivt kontrollsystem forenkler ikke bare driften av en ekstruderingslinje, men gir også muligheten til å få full transparens i bruk av produksjonsrelaterte ressurser, styre forbyggende vedlikehold og gir muligheten til å jobbe etter industri 4.0 prinsippet. For å møte disse utfordringer har Battenfeld-Cincinnati utviklet et nytt styresystem med moderne, intuitiv betjening og visualisering.

Battenfeld-Cincinnati tilbyr også et FDC line konsept (FastDimensionChange) som raskt bytter inline dimensjons til en annen diameter, kun med et klikk. Dette sparer produksjonstid, material og gir maksimal fleksibilitet.

Les mer om Battenfeld-Cincinnati sine Kontroll og automasjons Systemer her eller ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no