PLASTMASKINER OG TILBEHØR

PLASTMASKINER OG TILBEHØR

PLASTMASKINER OG TILBEHØR

Vi dekker et bredt utvalg av områder innen plastindustrien, fra thermoforming og ekstrudering, innfarging og sprøytestøping til gjennvining av plast. Våre produkter hjelper deg å få en kostnadseffektiv produksjon av høy kvalitet, uansett hvilket område av plastindustrien du jobber innen. Vi hjelper deg med å finne den komplette løsningen som gjør din arbeidshverdag enklere.

Produksjonslinjer for rør, profiler og folie

EKSTRUDERING AV RØR OG PROFILER
Vi leverer ekstrudere og komplette ekstruderingslinjer fra markedsleder – Battenfeld-Cincinnati. Deres kjernekompetanse ligger i førsteklasses teknologi, prosjektering, høy prosesskunnskap og levering av komplette ekstruderingslinjer fra en og samme leverandør. I vår portfolio finnes alle typer ekstrudere for rør, profil, folie, og granulering med tilhørende Downstream utstyr som vakuum- og kjølebad, trekkbenk og sag med mer.

LES MER

Kalibreringshylser for automatisering av produksjon av plastikkrør

KALIBRERINGSHYLSER
Våre justerbare kalibreringshylser fra CCA er et effektivt verktøy for å optimere produksjonen av plastrør. Den justerbare kalibreringshylsen benyttes til formgiving og overvåkning av den ytre diameteren til det ekstruderte plastrøret og monteres inn i vakuumtanken. Vi har det største utvalget av kalibreringshylser, fra de minste diametere opp til Ø 2500 mm. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Veggtykkelsesmåling for slanger, kabler og rør

VEGGTYKKELSESMÅLING
SIKORA AG er en ledende produsent av utstyr for innovativ online måling, kontroll, inspeksjon, analyse og råstoffsortering i plastindustrien. Moderne måleteknologi som laser, røntgen og millimeterbølger registrerer nøyaktig produktparameter, som diameter, veggtykkelse og ovalitet og gir kunden mulighet til å møte økende krav for produktkvalitet og dokumentasjon. Systemer fra SIKORA gir deg muligheten til å drifte dine produksjonslinjer mer effektiv og mer økonomisk. Tar kontakt for mer informasjon.

Doseringssystemer gravimetriske og volumetriske

DOSERINGSSYSTEMER
Vi leverer gravimetriske og volumetriske doseringssystemer fra ConPro i Tyskland. ConPro sine anlegg kan enkelt integreres i styresystemer til ekstruderingsanlegg for en nøyaktig og reproduserbar dosering av granulat, regranulat, pulver og fiber. Funksjonsprinsippet er basert på en «lost in weight» prosess (continuous outlet) som brukes verden rundt for veiing, dosering og blandingssystemer i plastindustrien. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Produkter for innpakning og thermoforming fra Illig

THERMOFORM

ILLIG Maschinenbau GmbH leverer maskiner og verktøy til produksjon av alle typer emballasje og tekniske artikler i termoplastiske folier og plater. Maskinprogrammet omfatter maskiner til både plate- og rullemateriale til fremstilling av beger, skål, snap-on m.m., skin-og blisterpakkanlegg, form-, fyll- og lukkeanlegg.

Sammen med ILLIG finner vi maskinen som passer til din produksjon og dine krav. På ILLIG’s hjemmeside under ser du også mange eksempler fra forskjellige bransjer, tidligere gjennomførte prosjekter og bilder av sluttprodukter.

Maskiner for plastfresing og plastkutting fra HG-Grimme SysTec

PLASTFRESING OG -KUTTING
 HG-Grimme SysTech er en produsent av CNC-styrt 5 aksel fresesystemer til etterbearbeiding av alle typer plastmaterialer, herunder også formverktøy av aluminium, samt tre, skum og komposittmaterialer. Laser og ultralyd som opsjon. Alt fra meget robuste fresemaskiner i tandemutførelse til kompakte bordmaskiner i størrelse fra 800 – 4000 mm. Ta kontakt for mer informasjon. 

Innfargingsanlegg til plastindustrien

INNFARGINGSANLEGG
Vi leverer innfargingsanlegg til plastindustrien fra Hydraucolor. Innfargingsanleggene brukes for blading og dosering av granulat. Ved innfarging tilpasser mikroprosessoren seg automatisk til riktig og optimal mengde. Programmet gir automatiske kalkuleringer av riktig mengde tilsetningsstoff, og på denne måten kan du enkelt reprodusere resultat og fargenyansene.

LES MER

Maskiner for plastgjenvinning fra Herbold og Shini

PLASTGJENVINNING
Vi leverer maskiner for granulering, komprimering, pulverisering og makulering av plast til resirkulering. Vi leverer maskiner fra Shini . Smått og stort plastavfall i maskinene kan forstyrre videre produksjon, og må derfor fjernes. Ved å sette opp gjenvinning ved maskinene eller i produksjonsanlegget tar du hånd om dette før problemene oppstår.

Maskiner for folieekstrudering

FOLIEEKSTRUDERING
Vi leverer maskiner for folieekstrudering fra Hosokawa Alpine, som setter nye standarder innen feltet. Våre systemer er de mest avanserte på markedet når det kommer til innovasjon og teknologi, og gjør din produksjon mer fleksibel og økonomisk effektiv. Tre lag er sett på som standard, men vi kan levere folieekstrudering opp til 11 lag. Våre maskiner kan prosessere alle polylefinmaterialer og prosesserer også bioplast uten problem. Ta kontakt med oss for mer informasjon

Plastposemaskiner

PLASTPOSEMASKINER
Våre maskiner fra LEMO optimaliserer din produksjonsprosess av alle typer plastposer, fra bæreposer og avfallsposer, til poser for pakking av mat og hygieneprodukter slik som brødposer, grønnsaksposer, fryseposer, blomsterposer, bleieposer og poser til dopapir. Vi leverer både ferdige løsninger og produksjonslinjer skreddersydd til den enkelte kunde. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

knekkemaskiner plastmaskiner herz og reichel

KNEKKEMASKINER
Med produkter fra Herz og Reichel kan vi levere maskiner for oppvarming og knekking av akrylplater. Utvalget av produkter inkluderer alt du trenger for knekking av plater med tykkelse fra 0,25 mm til 2 cm og med bredde på 30 cm opp til 3 meter. Varme gjør at termoplast mister hardheten og gjør at materialet kan knekkes til ønsket form. Format, temperatur og materialets oppførsel når det er varmet opp avgjør hvilken maskin som passer best til ditt bruk. Vi leverer også maskiner til polering av kantene på kuttede akrylplater. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no