PAKKEMASKINER: FORSEGLE OG LUKKE

PAKKEMASKINER: FORSEGLE OG LUKKE

POSELUKKING

Vi leverer en rekke forseglingsmaskiner til poser og emballasje. Fra enkle bordforseglere til samlebåndforseglere og forseglere av industriell styrke. Bordforseglerene er praktiske maskiner som kan plasseres på et bord og som ikke tar stor plass. Alle våre maskiner for poselukking tilbyr mekanisk forsegling av poser enten ved bruk av varme eller elektriske impulser. Vi har maskiner med eller uten pedal, manuelt betjente maskiner, eller automatiserte maskiner med samlebåndløsninger.

Vi leverer også Powersealers som gir poselukking av industriell styrke, med eller uten vakuumpakking. Disse maskinene er kompatible med tykkere laminatposer. Her avgir begge sveiseelementer varme som gjør maskinene ekstra kraftfulle. Powersealers passer til et større volum, såvel som til mer skjøre produkter. Powersealers kommer med eller uten vakuum både til standardversjoner og medisinsk pakking. For maskiner med vakuum, gå til vakuumpakking.

Powersealers kan også bygges etter kundespesifikke krav.

BAKKEFORSEGLING

Audion Modified Atmosphere Pacaging (AMAPS) bakkeforseglere bruker SLB™ tekologi. Vi leverer både helautomatiske og manuelle forseglingsmaskiner. AMAPS er ideelle for små og medium stor innpakking, og kan være et hendig tillegg til pakking av større produkter. Formen passer en bakke, og bygges etter kundens spesifikasjoner. Formene kan raskt byttes ut ved behov. Disse maskinene passer til pakking for medisinsk industri, landbruksindustri og matvareindustri.

INNPAKKING

Kompakt design og enkel bruk gjør innpakkingsmaskinen fra Audion til det perfekte produktet til pakking av fersk mat. Maskinen har ergonomisk design for en komfortabel arbeidsposisjon, og trenger lite vedlikehold. Den lette strukturen gjør plassering av plastfilm og bruk av maskinen veldig enkel, og gir presentable produkter.

TUBEFORSEGLING

Forseglingsmaskin for tubematerialene PE-PP/AL-PE. Maskinen kan holde 4-6 tuber samtidig avhengig av korkstørrelsen. Korker med diameter fra 20-40 mm gir mulighet for å holde 6 tuber samtidig, en økt diameter fra 40-50 mm gir mulighet til å holde 4 tuber samtidig. Forskjellig størrelse på tuber og korker krever forskjellige tubeholdere.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no