SVEISE- OG PAKKEMASKINER

SVEISE- OG PAKKEMASKINER

SVEISE- OG PAKKEMASKINER

Plastmaskiner Thomas Thiis AS er leverandør av AUDION i Norge. Vi har et stort utvalg av maskiner for sveising, vakuumpakking og krympepakking samt pakkemateriale, for å møte de krav som stilles til din produksjon.

Vi jobber blant annet mot dagligvareindustrien, storkjøkken, næringsmiddelindustri, landbruk, medisinsk industri, produsenter av kontorartikler, caféer, bakerier og restauranter. Vi finner den type maskiner som passer for deg. Vi kan levere både standardmaskiner og skreddersydde løsninger.

audion-logo

Pakkemaskiner, produkter for forsegling og lukking

FORSEGLE OG LUKKE
Vi leverer pakkemaskiner til ditt behov, enten dette er poselukking, bakkeforsegling, innpakking i plastfolie eller tubeforsegling, fra manuelt betjente til helautomatiske maskiner. Sammen finner vi frem til det produktet som passer best for å effektivisere din produksjon.

LES MER

VAKUUMPAKKING
Vakuumpakking brukes spesielt i matvareindustri og til medisinske produkter for å sikre kvaliteten på produktet og redusere pakkevolum. Vi leverer vakuumkammere, forseglere, validerte maskiner og dip tanks. Våre maskiner møter de krav som stilles av din industri.

LES MER

pakkemaskiner-medisinsk-pakking-leverandør

MEDISINSK PAKKING
Vi leverer forsegling, vakuumpakking og måleinstrumenter til medisinsk industri. For å få kontrollert pakking og måling innen medisinsk industri er du avhengig av gode maskiner, som vi kan levere. Alle våre maskiner følger de fastsatte ISO og EN standarder for validert forpakning.

LES MER

pakkemaskiner-krympepakking-leverandør

KRYMPEPAKKING
Krympepakking brukes til emballering hvor flere produkter pakkes sammen, og gjør det mulig for kunden å se produktet samtidig som det beskyttes mot eksterne faktorer som luft og forurensing. Passer til PVC og Polyolefin.

LES MER

pakkemaskiner-pakkematerial-leverandør

PAKKEMATERIELL
Vi leverer også et bredt utvalg av pakkemateriell, fra plastposer og vakuumposer til plastfolie, og folie til krympepakking. Størrelse varierer etter ditt behov. Vi leverer også microperforert, farget materiale eller materiale med trykk på forespørsel. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no