HJELPEUTSTYR

HJELPEUTSTYR

HJELPEUTSTYR

Som totalleverandør til plastmaskin- og næringsmiddelindustrien er det viktig for oss å kunne dekke alle dine produksjonsbehov. Vi satser derfor også på forbruksvarene og systemene som gjør produksjonslinjen komplett. I samarbeid med en rekke leverandører leverer vi høykvalitetsprodukter som kniver, silikon og PTFE-duker, bånd og teip, ekspansjonsaksler, og systemer for viskositetskontroll og rullehåndtering.

Kniver fra Helios

KNIVER
Med kniver fra Helios er du sikret blader og knivholdere av høy kvalitet for kutting av plast, papir, papp, fiber, gummi og aluminium. Helios har blitt kjent verden over som produsent av innovative og høyteknologiske knivsystemer. Med patenterte sikkerhetssystemer og produkter som kan eliminere produksjonsfeil, redusere oppsamling av støv og øke knivbladenes levetid øker de effektiviteten hos deg som kunde. Ta kontakt med oss for mer informasjon om hvilke løsninger som passer deg.

Rullehåndteringssystemer fra Lemm

RULLEHÅNDTERING
Vi leverer maskiner for problemfri rullehåndtering fra Lemm. Maskinene opereres enkelt av én person og avlaster tungt arbeid for de ansatte. Med disse maskinene slipper man tap av materiale på grunn av ødelagte kanter, selv med de mest sensitive materialer. Maskinene leveres med automatisk eller manuell lås, og vi har både mekaniske, hydrauliske og pneumatiske løsninger. Rullehåndteringssystemene kan også monteres til gaffeltruck for enkel transport. Vi leverer skreddersydde løsninger for å passe dine behov. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Viskositetskontroll fra Opti-Color

VISKOSITETSKONTROLL
Innen print og belegg har viskositetsmålerene fra Opti-Color blitt en industristandard for kvalitet. Måleinstrumentene hjelper deg å spare materiale, tid og kostnader, og gir en konsekvent standard på produktkvalitet. Standardenheten SENIOR kommer med digitale eller analoge vekter for kontinuerlig kontroll av ønsket viskositet. AI-systemene leveres ferdig til bruk og inkluderer en roterende sensor, doseringsventil og en enhet for display og kontroll. Vi kan levere viskositetsmålere med sensorer og ventiler for opp til 3 arbeidsstasjoner på samme maskin. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Silikon og PTFE duk, teip og belter fra Biscor

SILICON OG PTFE
Belter, duk og teip fra Biscor PTFE Group er produkter av høy kvalitet som tåler slitasje, trykk og høy varme. Beltene og dukene er godkjent for bruk i matproduksjon og pakking, så vel som annen industri. Produktene har fokus på kvalitet og ytelse gjennom å gi økt produksjonseffektivitet, og spare kunden for penger og tid.

Ekspansjonsaksler fra Gerke

EKSPANSJONSAKSLER
Vi leverer luftekspansjon- og mekaniske aksler fra Gerke som passer til alle standard hylsediametere, og vi leverer også spesiallagde aksler til andre diametere. Akslene levers i stål eller aluminium som standard, men vi tilbyr også ultralette aksler i karbonfiber. Vi leverer også gummichucker for større diametere. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

KONTAKT OSS

Rasso-Michael Eizenberger Sales Manager Plastmaskiner Thoms Thiis

RASSO-MICHAEL EIZENBERGER
Daglig leder

Mobil: +47 992 41 040
E-post: rme@thiis.no

Bjørn Roar Vee Sales Manager Plastmaskiner Thomas Thiis

BJØRN ROAR VEE
Sales Manager

Mobil: +47 911 02 993
E-post: brv@thiis.no